Porsche Pipera, unic distribuitor Audi R8 pe piata locala, va livra in iunie primul Audi R8 V10 Plus din Romania, care a costat 213.000 euro cu TVA.

”Valoarea modelului ales de catre client se ridica la 177.500 euro (fara TVA), fiind o configuratie speciala”, afirma Florin Ionita, Audi Sport Expert, Porsche Pipera.

Audi R8 V10 Plus atinge 100 km/h in 3,2 secunde si poate ajunge la o viteza maxima de 330 km/h. Propulsorul V10 furnizeaza 610 cai putere.
Porsche Pipera este singurul centru auto din tara care gazduieste coltul dedicat Audi Sport, un spatiu unic, in care clientii au posibilitatea de a configura modele Audi cu ajutorul unei tablete si al unui Smart TV de mari dimensiuni si unde pot admira tapiterii si culori exclusive pentru modelele S si RS.

Audi R8 V10 Plus

Potrivit lui Radu Gherasim, directorul de vanzari Audi, Porsche Pipera, in ultimul an au fost vandute 10 modele Audi S si RS, toate avand preturi pornind de la 120.000 de euro plus TVA.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania este alcatuita din 5 centre auto, aflate in Bucuresti si in Timisoara. Porsche Inter Auto comercializeaza automobile Volkswagen, Skoda, Audi, Audi Sport si SEAT, fiind distribuitor exclusiv pentru marcile Porsche, Bentley si Lamborghini. Grupul Volkswagen este actionar unic al Holdingului Porsche.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri