Producatorul auto american Chrysler, care a cerut mai multe miliarde de dolari guvernului Statelor Unite pentru a depasi criza, nu exclude posibilitatea de a se pune sub protectia legii falimentului, a declarat marti vicepresedintele Chrysler, Jim Press.

Intrebat daca producatorul auto ar putea cere intrarea sub incidenta legii falimentului, oficialul Chrysler a raspuns ca acest lucru este posibil, la o masa rotunda, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, relateaza NewsIn.

Dar, "daca vom reusi sa obtinem imprumutul de sustinere din partea guvernului, vom fi in masura de a continua sa functionam", a adaugat Press.

"Stim ca suntem viabili din punct de vedere economic", a dat asigurari vicepresedintele Chrysler, subliniind ca deocamdata compania nu ar avea nevoie "sa intre sub incidenta legii falimentului, ca urmare a procesului de restructurare si a planului de viabilitate in legatura cu care lucreaza cu guvernul".

Producatorul auto se confrunta, ca si alte companii din sectorul auto, cu probleme grave, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor de masini in trimestrul al patrulea din 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si