Participa GRATUIT la ce-a doua editie WS2GROW. Conferinta isi propune sa creeze un spatiu de dezbateri intre specialisti in domeniul resurselor umane, traineri, specialisti in coaching sau mentoring si directori de HR sau antreprenori. Detalii aici.

In prezent, eMAG are 3.800 de angajati, la nivel de grup. In toate tarile in care eMAG este prezent, numarul angajatilor a crescut cu 30% in 2017, fata de 2016. Circa 700 de oameni lucreaza in departamentul de tehnologie, iar in perioada urmatoare se doreste cresterea echipei de IT cu 100 de persoane.

In fiecare luna, eMAG are peste 100 de joburi disponibile. Pe langa canalele clasice de recrutare, companie foloseste recrutori care cunosc bine nevoile fiecarui departament in parte.

"Primim multe CV-uri, fie pe pagina noastra de cariere, fie pe platformele de job-uri. Pe langa aceste canale clasice deja, unde candidatii aplica direct, abordarea noastra este de a cauta direct candidatii in functie de profilul rolului deschis. Avem o echipa de recrutare specializata pe zone din business-ul nostru, cu o intelegere profunda a nevoilor din fiecare departament in parte. De exemplu, rolurile din zona de tehnologie sunt foarte specifice, presupun cunoasterea tehnologiilor si a proiectelor pe care urmeaza sa lucreze persoana cautata. De aceea, o discutie pe aceeasi limba trebuie purtata cu un recruiter care intelege cap-coada atat nevoia departamentului de tehnologie, cat si nevoile si cerintele candidatului", a declarat pentru wall-street.ro, Delia Sofonea, people director eMAG.

Sursa foto: eMAG