Specialistii in recrutare spun ca, in ultimii ani, a aparut o discrepanta tot mai mare intre generatii in ceea ce priveste perspectiva asupra echilibrului dintre viata profesionala si cea personala si deschiderea fata de provocari si oportunitati.

"In zilele noastre, tinerii sub 30 de ani, exponenti ai generatiei „digitale”, sunt mai flexibili si mai deschisi in ceea ce priveste drepturile si nevoile proprii - atat personale, cat si profesionale. Ei doresc sa aiba timp pentru hobby-uri si, in egala masura, sa fie implicati in cat mai multe proiecte. Cateodata simt ca tinerii romani sunt mai entuziasmati decat cei din Vestul Europei, sunt inclinati sa faca lucruri noi si sa obtina rezultate, lucreaza foarte mult pentru a-si atinge scopurile. Iar, in opinia mea, aceasta este reteta succesului in cariera", a declarat Jackie Avery, director HR Nestlé, pentru wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock.com / Rawpixel.com