In prezent, reteaua Medicover cuprinde 19 clinici si un spital generalist in Romania cu un numar de 1.400 de angajati. In Europa Centrala si de Est, Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private fiind in 14 tari europene, cu peste 100 de clinici, 80 de laboratoare, 400 centre de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 13.000 de angajati.

Cea mai mare institutie Medicover este spitalul generalist, care are o suprafata de peste 5.000 m2, fiind dispus pe sase niveluri functionale. Spitalul activeaza de 5 ani si are departamente de ambulator, spitalizare de zi, precum si specialitati medicale si chirurgicale: oncologie, chirurgie generala, chirurgie bariatrica, chirurgie ginecologica, chirurgie ortopedica, chirurgie plastica, maternitate, medicina materno-fetala, pediatrie, neonatologie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont