Producatorul de mobila Thomasville Romania tinteste vanzari de 4 mil. euro in 2008

Producatorul american de mobilier de lux Thomasville a inaugurat miercuri in Bucuresti primul showroom de pe piata romaneasca si vizeaza la finele anului viitor sa atinga vanzari de patru milioane euro, a declarat directorul executiv Thomasville Romania, Andrei Negrus, citat de NewsIn.

Showroom-ul Thomasville este situat pe bulevardul Biruintei in centrul comercial Mobilia Center si are o suprafata de vanzare de circa 550 metri patrati si comercializeaza 33 de linii de mobilier, respectiv 500 de articole.

"Mobila expusa în showroom este importata din SUA si se adreseaza clientilor cu venituri peste medie. Deocamdata suntem in stadiul de analizare a pietei deoarece in viitor ne propunem extinderea retelei de magazine. In 2008 vrem sa mai deschidem un showroom intr-un oras din Transilvania precum si in alte orase din tara deoarece vrem sa continuam parteneriatul cu Mobilia. Daca lucrurile merg bine, nu excludem nici posibilitatea constructiei unei fabrici in Romania", a spus Negrus.

Thomasville Romania este filiala companiei americane Thomasville, cu care a incheiat un contract de reprezentanta exclusiv.

La nivel mondial, marca Thomasville este prezenta in peste 40 de tari, avand 180 de magazine monobrand, fiind prezenta si in alte cateva sute de centre de mobilier.

Compania are 27 de fabrici in lume din care sapte în SUA, 5.000 de angajati ai vanzari de peste 600 milioane dolari anual.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri