Showroom-ul Thomasville este situat pe bulevardul Biruintei in centrul comercial Mobilia Center si are o suprafata de vanzare de circa 550 metri patrati si comercializeaza 33 de linii de mobilier, respectiv 500 de articole.

"Mobila expusa în showroom este importata din SUA si se adreseaza clientilor cu venituri peste medie. Deocamdata suntem in stadiul de analizare a pietei deoarece in viitor ne propunem extinderea retelei de magazine. In 2008 vrem sa mai deschidem un showroom intr-un oras din Transilvania precum si in alte orase din tara deoarece vrem sa continuam parteneriatul cu Mobilia. Daca lucrurile merg bine, nu excludem nici posibilitatea constructiei unei fabrici in Romania", a spus Negrus.

Thomasville Romania este filiala companiei americane Thomasville, cu care a incheiat un contract de reprezentanta exclusiv.

Citeste si:

La nivel mondial, marca Thomasville este prezenta in peste 40 de tari, avand 180 de magazine monobrand, fiind prezenta si in alte cateva sute de centre de mobilier.

Compania are 27 de fabrici in lume din care sapte în SUA, 5.000 de angajati ai vanzari de peste 600 milioane dolari anual.