Si micii investitori pot subscrie la oferta publica de vanzare de actiuni Flamingo, oferta ce se va desfasura in perioada 15-22 iunie 2005. Exista doua transe, una a subscrierilor mari si una a subscrierilor mici. In prima transa sunt inclusi investitorii care vor sa cumpere actiuni de minimum 5 miliarde de lei si de maximum 75 miliarde de lei, iar in cea de-a doua sunt incluse subscrierile de minimum 15 milioane lei si maximum 5 miliarde de lei.

Subscrierea se face prin completarea unui formular tip, obtinut de la una dintre cele doua societati de brokeraj care vor intermedia oferta, ING Securities si Raiffeisen Capital & Investment. Plata actiunilor se va face prin virament bancar. Potrivit anuntului de oferta publica a companiei, pretul la care se vor realiza subscrierile va fi determinat printr-o procedura competitiva la finalul perioadei de derulare a ofertei, adica 23 iunie a.c. Daca numarul de actiuni subscrise este mult mai mic sau egal cu numarul de actiuni oferite, pretul final va fi egal cu cel mai mic pret la care s-au efectuat subscrieri.

Daca numarul de actiuni subscrise este mai mare decat numarul de actiuni oferite, ordinele de subscriere inregistrate vor figura pe o lista unica, in ordinea descrescatoare a pretului de subscriere. Notificarea numarului de actiuni alocat fiecarui investitor va fi transmisa Bursei de Valori Bucuresti la 24 iunie. Valoare nominala a unei actiuni Flamingo este de 1.000 de lei.

Fondurile obtinute in urma acestei oferte publice sunt destinate finantarii de proiecte de dezvoltare si extindere a grupului Flamingo. Prospectul de emisiune poate fi consultat pe site-ul www.flamingo.info.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri