Si micii investitori pot subscrie la oferta publica de vanzare de actiuni Flamingo, oferta ce se va desfasura in perioada 15-22 iunie 2005. Exista doua transe, una a subscrierilor mari si una a subscrierilor mici. In prima transa sunt inclusi investitorii care vor sa cumpere actiuni de minimum 5 miliarde de lei si de maximum 75 miliarde de lei, iar in cea de-a doua sunt incluse subscrierile de minimum 15 milioane lei si maximum 5 miliarde de lei.

Subscrierea se face prin completarea unui formular tip, obtinut de la una dintre cele doua societati de brokeraj care vor intermedia oferta, ING Securities si Raiffeisen Capital & Investment. Plata actiunilor se va face prin virament bancar. Potrivit anuntului de oferta publica a companiei, pretul la care se vor realiza subscrierile va fi determinat printr-o procedura competitiva la finalul perioadei de derulare a ofertei, adica 23 iunie a.c. Daca numarul de actiuni subscrise este mult mai mic sau egal cu numarul de actiuni oferite, pretul final va fi egal cu cel mai mic pret la care s-au efectuat subscrieri.

Daca numarul de actiuni subscrise este mai mare decat numarul de actiuni oferite, ordinele de subscriere inregistrate vor figura pe o lista unica, in ordinea descrescatoare a pretului de subscriere. Notificarea numarului de actiuni alocat fiecarui investitor va fi transmisa Bursei de Valori Bucuresti la 24 iunie. Valoare nominala a unei actiuni Flamingo este de 1.000 de lei.

Fondurile obtinute in urma acestei oferte publice sunt destinate finantarii de proiecte de dezvoltare si extindere a grupului Flamingo. Prospectul de emisiune poate fi consultat pe site-ul www.flamingo.info.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Catalin Chis, rulaj de 12 mil. euro din Grafitti PR, APS, Noah Watches