Un cuplu în vârstă a cerut fiicei sale să cumpere un pateu foarte bun, descoperind astfel că ceea ce cei doi mâncau de ceva timp era mâncare pentru pisici.

Angela Holloway a tot făcut cumpărături pentru părinții săi în timpul pandemiei, separând produsele lor de cele necesare animalelor de companie, mai exact ale pisicilor. Nu mică i-a fost mirarea când părinții săi au rugat-o să le mai cumpere ”pateul pe care l-au mâncat la cină pe pâine prăjită”.

Cuplul, care locuiește, în prezent, în Franța s-a străduit să citească eticheta produsului, însă cuvintele într-o altă limbă decât cea vorbită de ei (originari din Sheffield) le-au dat bătăi de cap.

Fata celor doi a declarat că a izbucnit în râs când părinții săi i-au arătat recipientul în care a fost produsul, rugând-o să mai ia, scrie metro.co.uk.

Deși familia s-a mutat în Frața în 2015, aceasta recunoaște că mai au anumite probleme cu etichetele produselor. Însă Angela, fiica celor doi bătrâni, s-a gândit că poza cu pisica de pe ambalaj este grăitoare.

Niciunul dintre cei doi nu a pățit ceva sau s-a simțit rău după ce a consumat pateul pentru pisici, din contră. Mama Angelei a declarat că produsul a fost delicios.

Nu în ultimul rând, cei doi bătrâni recunosc că, după Brexit, le e din ce în ce mai greu să găsească mâncare de originie britanică. Chiar și Angela a povestit că nu mai poate cumpăra carne sau brânză din Anglia.

Sursa foto: Kennedy News and Media/ metro.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri