Dupa o investitie initiala aproape 20.000 de euro, Wagner Arte Frumoase si Povesti a inaugurat in inima Cotrocenilor “Maison de la Porcelaine”, un spatiu care reuneste atelierul de portelanuri pictate manual si salonul cu vanzare al colectiilor create pana acum.
Astfel, vizitatorii vor avea ocazia sa vada portelanuri unicat sau in serie limitata, pictate manual, dar si intreg procesul de creare al acestora, de la pictura propriu-zisa, pana la arderea in cuptoare speciale a obiectelor.

In plus, vor putea sa vada cum se decoreaza obiectele din portelan, sa ia parte la cursurile de pictura tinute de artistii atelierului, sa frecventeze evenimente culturale sau, pur si simplu, sa savureze o ceasca de ceai pe terasa salonului.

“Maison de la Porcelaine va prezenta tot ce este nou in colectiile Wagner, va gazdui seri de muzica si ceai, expozitii, prezentari de produse de lux", spune Irina Wagner, co-proprietar Wagner. De asemenea, ea adauga ca investitia initiala pentru inaugurare s-au situat in jurul sumei de 20.000 de euro si au constat in amenajarea casei care gazduieste salonul.

"Costurile de amenajare au fost destul de mici intrucat casa era in stare foarte buna si nu a trebuit sa lucram decat la decor, pentru care am colaborat cu diferiti parteneri care comercializeaza mobilier si obiecte de amenajari interioare sau am facut contracte de barter", declara pentru Wall-Street Ana Wagner, creatoarea portelanurilor pictate.

“Maison de la Porcelaine” este cea de-a doua locatie inaugurata in Bucuresti de Wagner Arte Frumoase si Povesti. Prima, cea din Bd. Carol, a fost deschisa in ianurie 2006. Portelanurile atelierului Wagner se regasesc, de asemenea, in Bucuresti, in opt locatii partenere , printre care: Hilton Bucuresti, Magnolia Spa, Fantasia Interiors si 5 reprezentante ING.

Citi mai multe despre afacerea Wagner in articolul Business-ul fragil al portelanurilor fine



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri