Dupa o investitie initiala aproape 20.000 de euro, Wagner Arte Frumoase si Povesti a inaugurat in inima Cotrocenilor “Maison de la Porcelaine”, un spatiu care reuneste atelierul de portelanuri pictate manual si salonul cu vanzare al colectiilor create pana acum.

Astfel, vizitatorii vor avea ocazia sa vada portelanuri unicat sau in serie limitata, pictate manual, dar si intreg procesul de creare al acestora, de la pictura propriu-zisa, pana la arderea in cuptoare speciale a obiectelor.

In plus, vor putea sa vada cum se decoreaza obiectele din portelan, sa ia parte la cursurile de pictura tinute de artistii atelierului, sa frecventeze evenimente culturale sau, pur si simplu, sa savureze o ceasca de ceai pe terasa salonului.

“Maison de la Porcelaine va prezenta tot ce este nou in colectiile Wagner, va gazdui seri de muzica si ceai, expozitii, prezentari de produse de lux", spune Irina Wagner, co-proprietar Wagner. De asemenea, ea adauga ca investitia initiala pentru inaugurare s-au situat in jurul sumei de 20.000 de euro si au constat in amenajarea casei care gazduieste salonul.

"Costurile de amenajare au fost destul de mici intrucat casa era in stare foarte buna si nu a trebuit sa lucram decat la decor, pentru care am colaborat cu diferiti parteneri care comercializeaza mobilier si obiecte de amenajari interioare sau am facut contracte de barter", declara pentru Wall-Street Ana Wagner, creatoarea portelanurilor pictate.

“Maison de la Porcelaine” este cea de-a doua locatie inaugurata in Bucuresti de Wagner Arte Frumoase si Povesti. Prima, cea din Bd. Carol, a fost deschisa in ianurie 2006. Portelanurile atelierului Wagner se regasesc, de asemenea, in Bucuresti, in opt locatii partenere , printre care: Hilton Bucuresti, Magnolia Spa, Fantasia Interiors si 5 reprezentante ING.

Citi mai multe despre afacerea Wagner in articolul Business-ul fragil al portelanurilor fine


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Cum se adapteaza o afacere artistica Romaniei de azi?