La aniversarea a 15 ani de prezenta pe piata de capital din Romania, SSIF Broker Cluj anunta lansarea unei platforme de tranzactionare online, informeaza un comunicat remis de companie.


„In curand SSIF Broker va avea un site nou, modern, iar platforma de tranzactionare online va fi mult imbunatatita. O mare parte dintre investitorii din Romania au acumulat experienta necesara pentru a-si gestiona singuri portofoliul de valori mobiliare. De aceea, dorim sa le oferim posibilitatea sa tranzactioneze online, fara a apela la serviciile agentilor de investitii, avand la dispozitie analizele specialistilor companiei noastre. Bineinteles, vom pastra si serviciile de consultanta si asistenta pentru investitorii care doresc sa tranzactioneze prin intermediul borkerilor nostri”, a declarat Grigore Chis, directorul general SSIF Broker.

Cu aceasta ocazie, singura companie de brokeraj listat la BVB a anuntat si schimbarea imaginii, logo-ului si sloganului.

„In cei 15 ani de existenta SSIF Broker a evoluat si s-a maturizat permanent, la fel ca investitorii si piata de capital din Romania. De acum, tinta noastra este sa atingem nivelul companiilor de profil din Uniunea Europeana, care se bucura de o traditie de zeci si zeci de ani”, a spus Anton Ionescu, presedintele companiei.

Schimbare de trend: Brokerii institutionali se lupta pe felia de retail de la bursa


In acelasi timp, SSIF Broker trece printr-un amplu proces de restructurare, modernizare si eficientizare a activitatii.

Au fost restructurate sucursalele si au fost transformate in agentii, care functioneaza ca centre de profit, cu costuri minime. Compania este prezenta in Alba Iulia, Arad, Bistrita, Botosani, Brad, Bucuresti, Craiova, Iasi, Oradea, Orastie, Ploiesti, Satu Mare, Slatina, Suceava, Timisoara si Zalau.

SSIF Broker a fost infiintata in anul 1994 si s-a dezvoltat in paralel cu piata de capital, fiind membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti. La 10 ani de la infiintare, SSIF Broker a devenit prima societate de servicii de investitii financiare listata la BVB.

Frauda de la Broker Cluj


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
ASF respinge numirea lui Grigore Chis in board-ul BRK Financial Group