Retailerul a angajat 45 de agenti de paza pentru pastrarea ordinii la marea lansare a primului magazin din Romania. Pe langa angajatii magazinului, au fost prezenti si membri ai staff-ului din alte tari.
A fost nevoie de o adevarata armata de agenti de securitate si de cordoane de imprejmuire pentru separarea celor peste 600 de oameni prezenti la deschidere. Potrivit managerului de tara, Carlos Duarte, numarul agentilor de securitate a fost de 45, toti fiind cooptati din aceeasi firma de paza si protectie.

In plus, pe langa cei 60 de angajati ai magazinului din AFI Palace Cotroceni Mega Fun, suedezii au apelat la ajutorul echipelor din celelalte magazine si chiar a personalului din strainatate. Astfel, in ajutorul angajatilor din prima locatie H&M deschisa la noi in tara au sarit echipele din tari ca Ungaria si Polonia, care s-au pus la dispozitia sutelor de clienti veniti la inaugurare.

“Numarul celor care au venit la invitatia noastra este destul de mare si ne bucuram ca am reusit sa ii convingem. Speram sa le placa produsele noastre si sa vina si in celelalte magazine pe care le vom deschide”, a spus Duarte.

Magazinul H&M din centrul comercial AFI Palace Cotroceni Mega Fun este deschis, incepand de astazi, de luni pana joi intre orele 10:00 – 22:00, iar de vineri pana duminica intre 10:00 si 23:00.

Sursa galerie foto: jurnalbio.wordpress.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri