Retailerul a angajat 45 de agenti de paza pentru pastrarea ordinii la marea lansare a primului magazin din Romania. Pe langa angajatii magazinului, au fost prezenti si membri ai staff-ului din alte tari.

A fost nevoie de o adevarata armata de agenti de securitate si de cordoane de imprejmuire pentru separarea celor peste 600 de oameni prezenti la deschidere. Potrivit managerului de tara, Carlos Duarte, numarul agentilor de securitate a fost de 45, toti fiind cooptati din aceeasi firma de paza si protectie.

In plus, pe langa cei 60 de angajati ai magazinului din AFI Palace Cotroceni Mega Fun, suedezii au apelat la ajutorul echipelor din celelalte magazine si chiar a personalului din strainatate. Astfel, in ajutorul angajatilor din prima locatie H&M deschisa la noi in tara au sarit echipele din tari ca Ungaria si Polonia, care s-au pus la dispozitia sutelor de clienti veniti la inaugurare.

“Numarul celor care au venit la invitatia noastra este destul de mare si ne bucuram ca am reusit sa ii convingem. Speram sa le placa produsele noastre si sa vina si in celelalte magazine pe care le vom deschide”, a spus Duarte.

Magazinul H&M din centrul comercial AFI Palace Cotroceni Mega Fun este deschis, incepand de astazi, de luni pana joi intre orele 10:00 – 22:00, iar de vineri pana duminica intre 10:00 si 23:00.

Sursa galerie foto: jurnalbio.wordpress.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si