Televoice Grup, companie ce detine brandul Evolio, a semnat recent un parteneriat strategic cu Google pentru autorizare GMS (Google Mobile Services apps).

In baza acestui contract, toate produsele ce vor fi dezvoltate sub brandul Evolio vor avea autorizarea Google (GMS). Asadar, produsele Evolio vor fi testate in Laboratoarele agreate Google si vor oferi un nivel superior de fiabilitate, inclusiv upgrade over the air.

„Prin semnarea acestui parteneriat ne propunem sa oferim clientilor Evolio o mai buna experienta in utilizarea dispozitivelor Android si a aplicatiilor aferente, dar si servicii de suport si up-grade la un nivel superior. Obiectivul nostru este sa ramanem fideli filosofiei de business cu care am pornit la drum, aceea de a oferi produse de calitate superioara la un pret accesibil”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Produsele autorizate GMS vin cu aplicatii preinstalate precum: Chrome, Gmail, Hangouts, Google Plus, Play Store, Drive, Maps, YouTube, Google Play Movies, Google Play Music, Google Photos etc.

Conform ultimului studiu GFK pentru 2015, Android a ajuns la o cota de piata de 89%, cifra raportata la unitati vandute la finalul lui decembrie 2015, in timp ce iOS a inregistrat o cota de piata de 4.6%, Windows 5%, si Blackberry 1.4% .

Aceleasi date arata ca segmentul de piata cu cea mai crestere este reprezentat de smartphone-urile cu diagonala de 5 si 5.5 inch, de la o cota de piata de 10.5 % in ianuarie 2015 la 35.4 % in decembrie 2015. Cele mai vandute smartphone-uri sunt cele cu diagonala de 4 si 5 inch, cu o cota de piata de 63.4% in ianuarie si 49.2% in decembrie.

Pentru 2016, compania Televoice Grup, prin brandul Evolio, tinteste o cota de piata pentru dispozitive Android de 10%. Principalii concurenti pe piata locala sunt Samsung, Apple, precum si Sony, romanii de la Allview sau LG.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri