Noul model sport coupe, Volkswagen Scirocco este disponibil incepand din septembrie cu motoare 1.4 TSI cu 122 CP si 160 CP, 2.0 TDI cu 140 CP si 2.0 TSI cu 200 CP. Masina vine cu o cutie manuala cu 6 trepte adaptata pentru stilul sportiv de condus sau cu dublu ambreiaj DSG cu 6 sau 7 trepte.

Un alt model expus la standul Volkswagen este Passat CC. Motorizarea de baza este reprezentata de un motor 1.8 TSI /160 CP. In mod suplimentar, se poate opta pentru un propulsor TDI cu 140 CP bazat pe tehnologia Common-Rail, sau pentru motorul V6 care dezvolta 300 CP. Aceasta motorizare de top este disponibila in serie cu sistemul 4Motion si cutia de viteze cu dublu ambreiaj DSG.

Zona vehiculelor de mari dimensiuni este deschisa de noul model Multivan PanAmericana, care ofera un motor de 2,5 l TDI ce dezvolta 130 CP sau 174 CP si un V6 3,2 l cu 235 CP. Ambele mototrizari vin cu o cutie manuala in 6 trepte si tractiune 4Motion. Modelul Multivan PanAmericana este produs in serie limitata, cu elemente unice de design este construit atat pentru marile expeditii cat si pentru aventura.

Citeste si:

Standul Volkswagen este completat de modelele Golf GTI, Golf Variant, Passat, Jetta Individual, Eos, Beetle Cabrio, Tiguan, Phaeton, Touareg, Cross Polo, Cross Golf, Cross Touran, Multivan Highline, Caddy Life, Caddy Maxi Life.

Pe 23 si 24 august, noile modele Volkswagen, Scirocco si Passat CC vor fi prezentate intr-un tur pe circuitul stradal pozitionat chiar in mijlocul capitalei Romaniei, in jurul Casei Poporului.