AutoItalia Group, importatorul Maserati pe piata locala, prezinta oficial in Romania, pe 8 mai, noul Quattroporte Sport GT S si GranTurismo S Automatic disponibile la preturi de peste 100.000 euro fara TVA.
Noul Quattroporte Sport GT S are un pret de 115.000 euro fara TVA. Modelul dispune de o motorizare V8 de 4,7 litri cu 440 CP. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 5 secunde, iar viteza maxima este de 270 km/h.

Quattroporte Sport GT S are transmisie automata cu 6 trepte cu convertor hidraulic.

In dotarea standard are control electronic al stabilitatii si tractiunii MSP (Maserati Stability Program – include ABS, EBD si ASR), EPB (Electronic parking brake), discuri de frana ventilate, sistem de alarma perimetru, sistem adaptabil de iluminare in curbe si faruri de ceata, faruri bi-xenon si sistem de spalare, senzor ploaie, compresor, padele F1, senzori de parcare spate, climatizare, cruise control, navigatie, bluetooth, sistem de suspensie activa autoadaptiva Skyhook, etc.

Maserati GranTurismo S Automatic costa 103.500 euro fara TVA si vine cu un motor de 4,7 litri 440 CP. Viteza maxima este de 295 km/h. Consumul mediu de carburant este de 15,2 litri la 100 km.

In dotarea standard este suspensia activa Skyhook, schimbator automat cu 6 trepte, sistem adaptabil de iluminare in curbe, padele F1, volan multifunctional in 3 spite, interior din piele, alarma perimetru, faruri bi-xenon si sistem de spalare, climatizare, cruise control, senzori de parcare spate si senzori de ploaie, MSP, navigatie, compresor, etc.

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Maserati si Segway in Romania, a comercializat anul trecut 41 de autoturisme Maserati, in crestere cu 86% comparativ cu anul 2007.

AutoItalia a semnat la sfarsitul lui 2002 acordul de distribuitor unic al marcii Maserati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri