Volkswagen prezinta prototipul roadster BlueSport care are motoare TDI sau TSI supraalimentate, aflate in spatele celor doua scaune.
Prototipul are un motor Euro 6 montat la nivel central Clean Diesel (TDI) de 132 kW / 180 CP cu injectie Common-Rail si catalizator de stocare NOx montat ulterior, care consuma 4,3 litri de motorina la 100km.

De la 1.750 rotatii/minut motorul turbo de 2,0 litri dezvolta un cuplu motor maxim de 350 newton-metri.

Modelul cu emisii de CO2 de 113 g/km, ajunge de la 0 la 100 km/h in 6,6 secunde. Viteza maxima este de 226 km/h. Rezervorul modelului sport este de 50 de litri.

Lungimea prototipului BlueSport este de 3,99 metri, latimea de 1,75 metri si inaltimea de 1,26 metri.

Prototipul BlueSport cantareste mai putin de 1.200 kilograme. In portbagajul din fata, prototipul BlueSport beneficiaza de o capacitate de depozitare de 112 litri, iar in spatiul din spate pot fi depozitati alti 70 de litri de bagaje.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri