Operatorul francez de hipermarketuri Auchan Romania va investi 35 de milioane de euro in al treilea magazin din Bucuresti, amplasat in parcul comercial Pallady Shopping Center din estul Capitalei. Acesta va fi cel mai mare hipermarket al retelei si va fi deschis in a doua jumatate a anului 2012.
Magazinul Auchan va fi situat in apropiere de statia de metrou statia Nicolae Teclu (fosta statie Policolor), pe bulevardul Theodor Pallady nr. 50 si va avea o suprafata totala de 30.000 mp, dintre care 20.000 mp suprafata de vanzare, dezvoltata pe doua etaje.

La sfarsitul lunii ianuarie Auchan a anuntat va investi 20 milioane de euro intr-un magazin cu o suprafata de vanzare de 10.500 mp, amplasat in incinta centrului comercial Coresi Shopping City, din Brasov, care va fi inaugurat in trimestrul al treilea din 2011.

In paralel, Auchan mai are in constructie un hipermarket in Constanta, care va fi deschis in acest an, devenind al optulea magazin al retelei in Romania.

„Magazinul din Pallady Shopping Center va fi cel mai mare hipermarket Auchan din toate cele 13 tari in care suntem prezenti. Il vom deschide in trimestrul al treilea sau al patrulea din 2012 si va fi al zecelea hipermarket Auchan din Romania”, a declarat Patrick Espasa (foto), director general Auchan România.

Pallady Shopping Center este situat in apropiere de statia de metrou statia Nicolae Teclu (fosta statie Policolor) si va fi deschis in a doua jumatate a anului 2012, dupa o investitie de 80 de milioane de euro a companiilor Avrig 35 si Cascade Group.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Electrolux a închis temporar fabrica de producție de la Satu Mare
Setari Cookie-uri