Ziua si deschiderea: H&M inaugureaza magazinul din Unirea Shopping Center pe 26 martie

Retailerul suedez de imbracaminte H&M Hennes&Mauritz AB va inaugura pe 26 martie magazinul din Unirea Shopping Center, al doilea din Romania, dupa cel din AFI Palace Cotroceni, care se va deschide o zi mai devreme, informeaza compania.

“Romania este o piata foarte promitatoare pentru H&M. Prin intermediul birourilor noastre de productie avem deja relatii comerciale de durata cu parteneri din Romania si suntem bucurosi sa ne extindem prezenta la nivel national”, declara Karl-Johan Persson, CEO H&M.

Magazinul din AFI Palace Cotroceni va fi inaugurat pe 25 martie, la ora 11.00, si va fi dispus pe 2 etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati. Magazinul va avea aproximativ 60 de angajati.

In Unirea Shopping Center H&M a inchiriat o suprafata de 2.500 mp, in acest magazin lucrand 80 de angajati.

Preturile produselor disponibile in Romania vor varia intre 39.30 lei pentru camasi barbatesti si 129.90 lei pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vara, jeans-ul si pantalonii pentru femei vor fi disponibili la pretul de 89.90 lei, in timp ce camasile de dama vor costa 59.90 lei.

Alte magazine urmeaza sa fie inaugurate in cursul anului in centrele comerciale Bucuresti Mall, Unirea Shopping Center, Plaza Romania si Baneasa Shopping City din Bucuresti, precum si in proiectele Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Primul magazin H&M a fost deschis in Suedia in 1947. In prezent, exista peste 2.200 de magazine H&M in peste 38 de tari in toata lumea. Grupul are in jur de 87.000 angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri