Operatorul national de gaz natural si electricitate E.ON Romania a inchiriat o suprafata de 2.600 mp de birouri, desfasurata pe doua etaje, in turnul sud al proiectului City Gate, dezvoltat de GTC in zona Piata Presei, a anuntat consultantul imobiliar DTZ Echinox, intermediarul tranzactiei.

E.On Romania isi va muta sediul in Piata Presei la jumatatea lunii martie, ocupand etajele 7 si 8 in turnul sud al City Gate, unde mai au sediile companiile Millennnium Bank si Microsoft.

Proiectul City Gate are un grad de ocupare de aproximativ 90%, iar printre chiriasi se mai numara: Autoitalia-Maserati, Infiniti, Rompetrol, Oasis, Embassy, Romtelecom si MedLife. City Gate s-a clasat pe locul al patrulea in topul celor mai bune cladiri de birouri din Bucuresti, realizat de wall-street.ro. Chiria medie in proiect variaza intre 18-19 euro/mp/luna, iar costurile de intretinere sunt estimate la 3 euro/mp/luna.

E.ON Romania este al doilea mare operator de energie de pe piata romaneasca si are peste 2,9 milioane de clienti. In prezent, companiile E.ON din Romania au peste 6.500 de angajati pe piata autohtona.

Chiriile spatiilor de birouri din Bucuresti pot atinge un nivel maxim de 18,5 – 20 euro/mp/ luna in primul semestru al anului, potrivit consultantilor DTZ Echinox, care estimeaza o crestere usoara incepand din semestrul al doilea si continuand in 2012-2013.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ion Sturza a vandut birourile Liberty Technology Park din Cluj