Volkswagen va prezenta in martie cea de-a treia generatie a SUV-ului Touareg, vandut in circa un milion de exemplare de la lansarea sa in anul 2002.

Premiera mondiala a modelului va avea loc in China, pe piata SUV cu cea mai mare crestere din lume. Este totodata cea mai mare piata individuala a marcii.

Designul expresiv care poarta semnatura celui care conduce departamentul de design Volkswagen, Klaus Bischoff si a echipei sale ii confera o alura inconfundabila si plina de forta. Numeroase sisteme de asistenta inovatoare ii ridica la maximum nivelul de siguranta si de confort. Avand una dintre cele mai mari panouri digitale de bord din clasa sa, deschide un univers absolut nou al informatiei si entertainment-ului. Sistemele sale de conectivitate il transforma intr-un device digital pe patru roti.

Segmentul exclusiv SUV C se numara in prezent printre clasele auto cu o crestere deosebit de mare la nivel mondial, in China, de exemplu, fiind estimata o dublare a pietei pana in anul 2023.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri