Banca Transilvania ofera in leasing, in perioada de Black Friday, pe 15 noiembrie, 50 de masini electrice cu dobanda de 0% si comision lunar de gestiune zero. Masinile pot fi cumparate de la orice dealer autorizat din Romania.

"Noutatea cu care BT vine in acest an de BANK Friday este oferta de leasing cu dobanda 0%, comision lunar de gestiune zero pentru 50 de autoturisme full electrice noi si asigurare la cota preferentiala de 2,5%", anunta Banca Transilvania.

Finantarea se deruleaza prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat si o perioada de finantare de pana la 3 ani. Oferta este atat pentru companii, cat si persoanele fizice.

Prima campanie BANK Friday a fost anuntata de BT in 2014. Aceasta a inseamnat, pe langa lansarea conceptului de shopping bancar online pe piata bancara, startul unei serii de campanii tematice, on-brand BT, inspirate din trenduri sau diferite evenimente.

Banca Transilvania a luat nastere in anul 1994 si a aparut din dorinta unor antreprenori clujeni de a crea un brand local. Banca este structurata pe patru categorii de afaceri, respective retail, IMM, corporate si Divizia pentru Medici.

Sursa foto: By Smile Fight / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri