Circa doua treimi (63%) dintre respondentii analizei realizate de firma Workplace Dynamics, care efectueaza diverse studii in resurse umane, au spus ca este important pentru ei ca superiorii sa inteleaga ce se intampla si sa faca lucrurile sa functioneze intr-un mod eficient.

De asemenea, circa 58% dintre cei chestionati vor sa fie extrem de bine informatii in ceea ce priveste deciziile cheie care se iau in organizatie.

Totodata, conditiile de munca se plaseaza pe locul al doilea intr-un top al atributelor pe care le iau in considere salariatii cand isi evalueaza angajatorii. 68% dintre cei chestionati vor sa se simta apreciati, 51% isi doresc ca nivelul de frustrare de la serviciu sa fie unul scazut, in vreme ce jumatate vor o flexibilitate intre viata de la birou si cea personala.

Citeste si:

Pe termen lung, 69% dintre angajati isi doresc ca organizatiile in care lucreaza sa le ofere posibilitatea de a avansa in cariera. Pentru 59% dintre participanti, increderea in managerii lor este un factor important, in vreme ce 57% vor ca superiorii sa-i asculte, iar 55% isi doresc ca sefii sa le faca jobul mai usor.

Studiul a fost realizat pe un esantion de circa 43.000 de angajati de la 166 de companii din Atlanta.