Victor Popescu este CEO si cofondator al Gameleon, o platforma care permite oricarui utilizator sa isi creeze propriul joc online de tip multiplayer, cu un singur browser. Gameleon a castigat de curand Intel Global Challenge, una dintre cele mai mari competitii de start-up-uri tehnologice la nivel mondial.

El a fondat Gameleon alaturi de Vlad Alexandru Radu.

Victor Popescu va fi speaker in al doilea panel al conferintei "Inovatia in IT&C", alaturi de antreprenori cu experienta in tehnologie, printre care se numara Voicu OPREAN, CEO Arobs Transilvania Software, si Antonio ERAM, CEO Netopia & mobilPay.

Esti director de IT, antreprenor, conduci un IMM si esti interesat de inovatia IT&C? Participa la conferinta Wall-Street.ro: Inovatia in IT&C, marti 15 octombrie.

Citeste si:

Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, sa discuti cu cei mai importanti specialisti in IT&C, participa la conferinta Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri!

Mai sunt doar cateva locuri disponibile: tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.