Cumpararea licentelor pentru sistemul de operare, antivirus sau alte programe nu prea se regaseste in obiceiurile noastre, de cele mai multe ori alegem sa le downloadam de pe site-urile de Torente. Va prezentam mai jos cateva reduceri care va vor ajuta sa intrati in legalitate.

Reducerile de pe eMAG la sisteme de operare, antivirus si alte programe reprezinta un prilej bun sa intrati in legalitate si sa lasati pirateria deoparte. Va prezentam mai jos produse reduse cu pana la 29%.

Antivirus la reducere

ESET NOD32 Antivirus v10 redus cu 29%

Cu o valabilitate de 12 luni, ESET NOD32 Antivirus 10 va ofera protectie impotriva malware-ului, cu ajutorul tehnologiei ESET ce se bazeaza pe un echilibru intre detectie, viteza si usurinta in utilizare. Acesta include un Mod Games pentru a nu solicita resursele de sistem in timpul jocului, iar ultima editie include o serie de imbunatatiri de nucleu. Il puteti cumpara cu o reducere de 29% de AICI.

Bitdefender Total Security Multi-Device 2017

Antivirusul la reducere Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 asigura o protectie impotriva programelor malware si ofera functionalitati proiectate pentru a-ti proteja viata privata pe mai multe platforme, toate acestea fara a incetini functionearea dispozitivelor tale. Ai nevoie de un singur cont pentru a proteja pana la 5 PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri si tablete Android. Il puteti cumpara cu o reducere de 15% de AICI.

Windows la reducere

Microsoft Windows 10 Home la reducere

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, e-mail si Calendar, Muzica, Filme. De asemenea si aplicatii care folosesc OneDrive pentru a sustine si a sincroniza informatiile dumneavoastra cu alte dispozitive care folosesc Windows 10, astfel incat nu sunteti niciodata departe de ceea ce aveti nevoie. Pentru a-l putea instala trebuie sa aveti o memorie RAM de minim 1 GB si o capacitate a Hard Disk-ului de 16 GB. Il puteti cumpara cu o reducere de 7% de AICI.

Microsoft Windows 10 Pro

Acest tip de licenta poate fi folosit pentru licentierea PC-urilor detinute de persoane juridice. Windows-ul este familiar si simplu de utilizat, cu numeroase caracteristici asemanatoare cu cele ale sistemului de operare Windows 7, inclusiv meniul start. Il puteti cumpara cu o reducere de 13% de AICI.

Pachet Office la reducere

Microsoft Office 365 Personal

Office 365 Personal va ofera cele mai recente versiuni ale aplicatiilor Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook si altele, pe care le poti descarca direct pe dispozitivele pentru a deveni mai productiv. Il puteti cumpara cu o reducere de 10% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By donfiore / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri