Modelul de conducere care se preda in continuare in scolile de business si care si se perpetueaza in business este cel din era industriala, in care planificai si masurai, nu se punea pret pe creativitate. Urmatorul pas dupa competente este de a spune in ce crezi, sa spui cine esti, ce vrei de la oamenii care vor sa te urmeze, subliniaza Mihaela Ginju, director & partner Erudio, companie care organizeaza cursuri si ateliere de dezvoltare pentru manageri.

Pe piata se fac multe cursuri masurabile. Leadership-ul nu poate fi explicat! "Un lider inspirat aduna oameni in jurul lui! Nu poti masura asta. Se masoara dupa 50 de ani, cine a avut succes. O vreme s-a crescut ca sunt oameni carismatici, dar nu este un factor definitoriu", puncteaza Mihaela.

In spatele autenticitatii sta emotia, asumarea, si (inclusiv) prin arte se pot translata aceste chestiuni in lideri - cu conditia ca acestea sa fie transmise de oameni de cultura, profesori, oameni care reflecteaza la viata, nu doar sunt profesori de ceva.

Cat este psihologie si cat pragmatism? Ce inveti la cursurile Erudio si de ce trebuie sa participi? Ce tehnici poti invata pentru a te descoperi si, mai ales, a transmite ceea ce doresti? Afla totul din interviul video alaturi de Mihaela Ginju.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri